Καλωσήρθατε

Η βίλα Bella Vista είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα αποτελούμενο από στούντιο και διαμερίσματα. Βρίσκεται σε υπερυψωμένη τοποθεσία, κοντά στην ακτή του Κεριού, προσφέρωντας μοναδική πανοραμική θέα.

Το γραφικό περιβάλλον αποτελείται από ελαιώνες, μια απότομη ακτογραμμή και ένα ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί σε μια απομονωμένη παραλία με βότσαλα.

Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για οικογένειες ή παρέες που αναζητούν ήρεμες διακοπές, κοντά στη θάλασσα.

Η Villa Bella Vista βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, κάτω από την σκία των ελαιώνων και των φοινικόδενδρων, με θέα τη θάλασσα του Ιονίου και το Μαραθονήσι. Η Βίλλα διαθέτει ιδιωτικό δρόμο για μια απομωνομένη παραλία κατάλληλη για κολύμπι.

Η βίλα αποτελείται από 5 ευρύχωρα στούντιο και πέντε διαμερίσματα δύο δωματίων, όλα με θέα στη θάλασσα.

Τα στούντιο μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 άτομα, μερικά διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια, κάποια ένα διπλό κρεβάτι, ενώ κάποια άλλα ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Όλα είναι εξολοκλήρου επιπλωμένα και διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι με βραστήρα, ψυγείο, όλα τα απαραίτητα οικιακά και μαγειρικά σκεύη για την προετοιμασία ελαφριών γευμάτων. Επίσης, το μπάνιο έχει ντουζιέρα και το μπαλκόνι διαθέτει τραπέζι με καρέκλες.

Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν 4-6 άτομα, και αποτελούνται από δύο ξεχωριστά δωμάτια, ένα με διπλό κρεβάτι, και το άλλο με δυο μονά κρεβάτια. Όλα είναι εξολοκλήρου επιπλωμένα και διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με βραστήρα, ψυγείο, όλα τα απαραίτητα οικιακά και μαγειρικά σκεύη. Επίσης, το μπάνιο έχει ντουζιέρα και το μπαλκόνι διαθέτει τραπέζι με καρέκλες.